Etusivu

Welledeiden suku sai alkunsa kun kaksi nuorta karkasivat yhdessä maailmalle ja keksivät yhteisen sukunimen, jotta heitä ei koskaan löydettäisi. He muuttivat saarikaupunki Felix Loch:ille ja aloittivat uuden elämän. He saivat kaksi lasta, joista toisesta (Michael Welled) tuli suvun kantaisä.

Mutta heidän elämänsä ei sukupolvesta toiseen ole todellakaan helppoa. Welledit on kuin kirottu huonolla onnella, vahinkoraskauksilla ja epäonnisella sattumalla toinen toisensa jälkeen. Huono-onni ja poislähtemisen tarve siivittää jokaisen nuoren Welledin unelmia.

perjantai 23. lokakuuta 2015

Ilmoituksia

22,10

Ja alempana voi tosiaan lukea luvun 15. Irrallaan!

Ja tässä he ovat! Valitettavasti molemmat kaksosista olivat tyttöjä :( Olisin halunnut jo vaihtaa sukupuolta, mutta ehkä sitten ensikerralla.

Toinen kaksosista on Annabell. Annabel on luonteeltaan haaveilija ja lukutoukka. Hän haluaisi vain elää kaikessa rauhassa ja opiskella kaikesta kaiken. Hän on rauhallinen ja siskoksista se järkevä.Toisen taas nimesin Victoriaksi. Victoria on kaksosista se rohkeampi tuittupää, jolla on aina ollut paljon ystäviä ja harrastuksia. Victoria onkin suosittu koulussa ja harrastuksessaan jalkapallossa. Victorian täytyy olla aina huomion keskipisteenä.
Kaksosista perijäksi valitsin Annabelin koska häneen on ladattu Welledeille tunnusomaisia synkeyden ja taiteellisuuden piirteitä, heh. Molemmat perivät äitinsä harmahtavan vihreät silmät ja Bonnien vaaleat hiukset. Welledeille ominaiset kirkkaanvihreät silmät ja punaiset hiuksetkin saadaan vielä toivottavasti mukaan! Taustatiedoksi vielä sen verran, että Chrystal otti äitinsä tyttönimen Welled, muutettuaan, vaikka hänet onkin alunperin nimetty isänsä mukaan.

18,10

Hieman alempana löytyy Chrystalin elämän päättävä tarinamainen pikku kertomus. En malta odottamaan, että pääsen kokeilemaan millaista on tehdä tarinaa neljännestä simssistä. Jodun taas aloittamaan aika nollista, joten jälki voi aluksi olla sen mukaista, mutta kunhan totun siihen ja tiedän parhaat niksit tehdä tarinaa taas tavallani, saan hieman lisätietämystä tästä versiosta ja sen erikoisuuksista, niin eiköhän kaikki ala taas sujua.

Hyvää syksyä kaikille, ja eikun lukemaan!

Lokakuu 2015 !

Huh, näyttää vierähtäneen tovi viime vierailusta. En edes aloita mitäään alkupuheita ja monet ovat varmasti siirtyneet jo eteenpäin, sillä näyttää ikävästi etten tätä tule jatkamaan.

Sitten lista tekosyistä miksi näin on käynyt:

Elämässäni on tapahtunut paljon muutoksia, eikä sims ole ollut osana elämääni.
Muutin, eikä sims enää todellakaan ole osana elämääni, koska minulla ei ole sitä.

Juu, siinä tärkeimmät.

Minulla on silti vielä yksi mahdollisuus saattaa tämä homma enemmän tai vähemmän kunnialla loppuun. Ajattelin mahdollisesti jatkaa tarinaa. Joutuisin siirtymään sims 2 maailmasta sims 4 maailmaan syistä, ettei minulla ole muuta. Joutuisin siis muuttamaan asioita jonkin verran ja hyppäisimmekin melkein suoraan sukupolveen numero 4, eli Chrystalin lapsiin. Julkaisisin teille kuvattomana pienenä kerrontana elämästä, jonka olin Chrystalille suunnitellut ja osin jo ehtinyt rakentaa. Pitäisittekö tätä mahdottomana? Olisiko muutos liian suuri?

Ylhäällä on tosiin kuva siitä millainen olisi aikuinen Chrystalimme. Yritin saada hänestä mahdollisimman samanlaisen kuin aiemmin. Ennen kuitenkaan kun edes ajattelen tarinan jatkamista haluaisin kuulla onko siellä vielä joku, jota jaksaisi kiinnostaa miten Welledeille oikein käy. Joten tassua pystyyn jos olet edes vähän sen kannalla, ettei ajatus ole mahdoton! ♥

8 kommenttia:

 1. Ei minusta kuulosta mitenkään mahdottomalta! Viime osasta on tosiaan kulunut aikaa, mutta eiköhän ne henkilöt mieleen muistu, varsinkin jos välissä olisi aikahyppy, ja kerrottaisiin eri sukupolvesta. En monia nelosella tehtyjä tarinoita seuraakaan, joten voisi olla hauskaa nähdä, minkälainen peli on kyseessä :) Jos vain omaa intoa riittää, niin kannattaa jatkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Jep kyllä nyt ollaan menty siihen, että yritän vielä nelosen turvin ja katson vähän miten se otetaan vastaan vai olenko ruostunut tässä hommassa liikaa : D
   Chrystalin elämän lopun tosiaan kertasin tuossa ja seuraavaksi kuvataan hänen jälkikasvunsa ja heidän kauttaan kerron tietenkin vielä millainen ihminen Chrystalista loppujen lopuksi tuli.

   Käynkin lukaisemassa tarinasi ja linkkailen sen tänne! (:

   Poista
 2. P.S. Olen aloittanut uuden tarinan, löytyy osoitteesta sense-bility.blogspot.fi Saa käydä lukemassa ja linkittää, jos päätät jatkaa vielä tätä blogia :)

  VastaaPoista
 3. Elinorin ja Mariannen tarina jatkuu toisella osalla! :)

  VastaaPoista
 4. Elinorin ja Mariannen tarina saa jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinenkin uusi osa Elinorin ja Mariannen tarinassa! :)

   Poista